A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Спасибі вам, хірургу, та у добру путь…

Дата: 13.08.2020 16:04
Кількість переглядів: 252

Михайло Зіновієвич Гаразда родом аж з Тернопільщини лікарем-інтерном ще в 2015 році був прийнятий в Голованівську центральну районну лікарню. Закінчивши Буковинський державний медичний університет, інтернатуру, як годиться, молодий хірург приступив до роботи саме в нашій районній лікарні. Це був 2018.

Незважаючи на відсутність досвіду, Михайло Гаразда за два роки роботи досяг професійного визнання у своїй справі.  Його кабінет практично не зачиняється. І хоча він забігає туди, по суті, у проміжках між операціями, під дверима на нього завжди чекають люди. Усі вони хочуть потрапити до Гаразди і прагнуть проконсультуватися лише в нього.

Але статус порядного сім’янина, чоловіка та батька є головним в його житті. Тому відпрацювавши два роки в Голованівській районній лікарні, Михайло Гаразда їде на батьківщину, щоб бути поряд зі своєю родиною там і продовжить свою кар’єру лікаря-хірурга.

Голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський та голова районної ради Богдан Кучмій на згадку про Голованівськ подарували молодому хірургу ікону Божої Матері – на добро, благополуччя та у гарну дорогу, а колеги вручили Михайлу Гаразді чайний сервіз на згадку про їх дружній, теплий колектив.

Дорогі друзі, хочемо вас заспокоїти, що на зміну Михайлу Гаразді до роботи з липня цього року приступив молодий, не менш перспективний хірург Чайковська Олена Андріївна. Дівчина приїхала до нас із Львівщини. У 2017 році вона закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М. І Пирогова за спеціальністю «Лікувальна справа». Згодом ми познайомимо вас із нею ближче, а поки що, побажаймо їй успіху в роботі та вдячних пацієнтів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу