A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

ШАНОВНІ ПАЦІЄНТИ!

Дата: 25.09.2020 15:56
Кількість переглядів: 168

З 25 вересня 2020 року комунальне некомерційне підприємство «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської районної ради розпочинає надання платних послуг пацієнтам.

Інформуємо про те, що надання платних послуг здійснюється в лікарні на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», відповідно до статуту КНП «Голованівська ЦРЛ» затвердженого рішенням районної ради від 20.05.2020 року № 492 п. 7.5.4.

Згідно програми медичних гарантій 2020 не всі медичні послуги оплачуються Національною службою здоров’я України. Якщо пацієнт звертається до лікарні з електронним направленням, наданим сімейним лікарем, або доставлений до медичного закладу бригадою екстреної медичної допомоги – в такому разі, медична допомога та деякі види лабораторних та інструментальних досліджень надаються безкоштовно. В усіх інших випадках обласною лікарнею надаються платні медичні послуги, з переліком, підставами, умовами надання та ціною яких Ви можете ознайомитись на сайті: http://golovanivsk.crl.org.ua/docs/ або у реєстратурі відділення консультативної поліклініки.

Пільги мають особи, яким чинним законодавством України встановлено безоплатне надання послуг з медичного обслуговування населення (медичних послуг) в закладах охорони здоров’я.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу