A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Кропивницький: у лютому планують відкрити нове відділення легеневої терапії

Дата: 29.01.2021 10:52
Кількість переглядів: 110

У Кропивницькому наприкінці першої декади лютого планують ввести в експлуатацію нове відділення легеневої терапії в Центральній міській лікарні.

Нагадаємо, рішення про створення відділення легеневої терапії виникло у зв’язку з пандемією коронавірусу. Загалом виділили з бюджету близько 30 млн грн на його створення. Для купівлі комп’ютерного томографа виділити 14,5 млн грн.

Як повідомив у своєму телеграм-каналі міський голова Андрій Райкович, медобладнання, яке там працюватиме - вже в Україні, на складі в постачальників.

– Ми його не перевозимо на проміжний склад, щоб зайвий раз не кантувати без необхідності. Одразу від постачальника привеземо й приступимо до монтажу, як тільки приміщення будуть до цього готові. Їхню підготовку закінчують саме зараз, у реконструйованому відділенні на Валах інтенсивно ведуться оздоблювальні роботи, – написав міський голова.

За його словами, протягом минулих десятиріч в лікарнях Кропивницького ліквідували пульмонологічні відділення, їхнє навантаження було покладене на загальну терапію. Сьогодні всю спеціалізовану допомогу пацієнтам зі складними пневмоніями та іншими легеневими патологіями на території міста надає єдине відділення обласної лікарні на 30 ліжок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу