A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Постійний пропуск сніданку може привести... до набору ваги. Це прямий шлях до порушення обміну речовин і, як наслідок, до ожиріння і діабету

Дата: 18.02.2021 11:24
Кількість переглядів: 114

Картинки по запросу "фото сніданку"

Сніданок - важлива частина раціону. Саме вранці легше зробити по справжньому здорову їжу, з'їсти що-небудь корисне. Пропуск сніданку може принести більше шкоди, ніж користі. Це порушує нормальний циркадний ритм, який у здорових людей починається з ранкового почуття голоду. Залишившись без сніданку з метою «економії» калорій, люди часто заповнюють його відсутність надлишком калорій за рясним обідом або супер ситною вечерею. Крім того, ми фізично більш активні вранці і в першій половині дня, і можемо витрачати отриману енергію, а не конвертувати її в жирові відкладення.

Постійний пропуск сніданку може привести до не зниження, а навіть до набору ваги. Це прямий шлях до порушення обміну речовин і, як наслідок, до ожиріння і діабету. Рішення досить просте:

якщо ви дбаєте про здоров'я, про свою фігуру, не відмовляйтеся від першого прийому їжі. Починайте свій день зі сніданку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу