A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Новини

Вакцинація від коронавірусу наближається: чого чекати українцям?

У лютому в Україні стартує антиковідна вакцинація. Почнуть вакцинувати медиків, військових, далі людей 80+. До кінця року черга дійде і до решти, прогнозують урядовці. І поки анонсована вакцинація от-от розпочнеться, “Гречка” дізнавалася про готовність українці до щеплення, як і де воно відбуватиметься.

12:41 12.02.2021

Зимові сюрпризи

Зима, звичайно, чудова пора року, як наприклад, і чарівна осінь, однак, насолоджуючись її красотами, не забуваймо про її можливі примхи та ризики виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру в системах життєзабезпечення населення.

10:23 10.02.2021

Карантин продовжать до 30 квітня

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що карантин в Україні продовжать до 30 квітня: "...але...скоріш за все це, на жаль, не кінцева дата, коли карантин буде завершений, скоріш за все він буде продовжуватись в тій чи іншій формі".

10:56 08.02.2021

Кропивницький: у лютому планують відкрити нове відділення легеневої терапії

У Кропивницькому наприкінці першої декади лютого планують ввести в експлуатацію нове відділення легеневої терапії в Центральній міській лікарні. Нагадаємо, рішення про створення відділення легеневої терапії виникло у зв’язку з пандемією коронавірусу. Загалом виділили з бюджету близько 30 млн грн на його створення. Для купівлі комп’ютерного томографа виділити 14,5 млн грн.

10:52 29.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу