A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Новини

Акція "За чисте довкілля"

Сьогодні, 9 квітня в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» ми провели день благоустрою території нашого закладу. Було проведено в належний стан прибудинкові території та господарські майданчики.

16:32 09.04.2021

У першу чергу від коронавірусу вакцинуватимуть медиків, військових, поліцію та вчителів.

Міністерство охорони здоров’я визначило перелік осіб, яких першочергово вакцинуватимуть від коронавірусу. Про це з посиланням на дорожню картою з імунопрофілактики населення від COVID-19 повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко. «Визначення груп населення, які першочергово проходитимуть імунізацію, ґрунтується на критеріях і факторах ризику. Додатковим пріоритетом в отриманні щеплення буде вважатися також старший вік людини – 60+. Але цей показник може змінитися, залежно від остаточної інформації про безпеку, ефективність та переносимість вакцин у людей старшого віку», – зауважив посадовець. Отже, згідно з попередніми цільовими показниками проведення імунізації населення від коронавірусу, рекомендованими до проведення щеплень є: 1) медичні працівники; 2) військовослужбовці; 3) працівники соціальної сфери; 4) особи, які проживають у закладах із надання довгострокового догляду та персонал; 5) люди похилого віку (60 років і старше); 6) працівники критично важливих структур державної безпеки, включаючи Державну службу України з надзвичайних ситуацій, поліцію, Нацгвардію, СБУ, МВС; 7) вчителі та інші працівники сфери освіти; 8) особи, які перебувають у місцях обмеження волі та/або слідчих ізоляторах і працівники; 9) дорослі (віком від 18 до 59 років) із супутніми захворюваннями; 10) інші категорії населення та професійні групи, які знаходяться у групі ризику, включаючи громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Як уже повідомлялося, раніше МОЗ уклало договір на поставку 1 млн 913 доз вакцини проти COVID-19 виробництва компанії «Сіновак» (Sinovac Biotech, Китай). Втім, як зазначають у відомстві, це не єдина вакцина, яка буде закуповуватися державою. Нагадаємо, основним провайдером вакцинації на Кіровоградщині буде регіональний Центр громадського здоров’я.

09:52 06.01.2021

До уваги жителів селища Побузького!!!

Адміністрація КНП «Голованівська ЦРЛ» повідомляє згідно з численними зверненнями громадян та виниклою необхідністю з 01.09.2020 року стоматологічна допомога в Побузькій філії КНП «Голованівська ЦРЛ» буде надаватись наступним чином: лікар стоматолог Соломенний В.Д. надаватиме ургентну (гострий зубний біль) стоматологічну допомогу доросли та дітям, та планову дітям до 16 років.

16:04 31.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу