A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

У Голованівській ЦРЛ провели надскладну операцію

Дата: 22.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 175

Приємно повідомити, що медицина Голованівського району розвивається і йде вперед. Про те, що у районній лікарні провели надскладну операцію, нам з гордістю повідомила адміністрація КНП «Голованівська ЦРЛ»: «30 червня 2021 року в нашому закладі відбулась двоетапна операція обласного рівня по ліквідації хибного суглобу. Пересаджування кістки (аутотрансплантант) з тазу на місце хибного суглобу», – ділиться директор закладу Ілля Іванець

А розпочалося все з того, що пацієнт звернувся зі скаргами на постійні болі в передпліччі. Раніше він був прооперований в місті Одеса, де йому було синтезовано перелом - пластиною. Після рентгенологічного дослідження, лікар встановив DS: Хибний суглоб (незрощення в місці перелому).

Особливість хірургічного втручання полягала в тому, що воно проводилося у два етапи: «В операційній одразу проведено дві операції, а саме: взяття «частини» кісткової тканини із таза, подальша її пересадка до променевої кістки передпліччя та повторне «зкріплення» кісткових фрагментів за допомогою пластини!», – розповіли лікарі.

Таку складну операцію провели під керівництвом досвідчених фахівців, хірургів ортопедів – Іллі Сергійовича Іванця та  Владислава Вікторовича Уфнаровського.

Але, як зазначає директор закладу – «один у полі не воїн»:  вдала операція відбулась завдяки злагодженій роботі цілої команди справжніх професіоналів. А це працівники операційного блоку та анестезіологічна команда. Варто окремо відзначити лікаря анестезіолога, який працює в Голованівській лікарні вже близько року – Олексія Володимировича Семілуцького. Перед ним стояла головна задача – вирахувати та надати пацієнту чітку кількість наркозу, щоб хірурги змогли провести дві операції. І він вдало впорався з цим завданням.  

Окремої уваги заслуговує і внесок лікаря травматолога ортопеда Владислава Вікторовича Уфнаровського. Щосереди він знаходить час для проведення консультацій для пацієнтів Голованівської районної лікарні, приїжджаючи  із сусіднього дружнього міста Гайворон. Фахівець завжди без остраху приймає всі виклики травматології і не перенаправляє пацієнтів в інші лікувальні заклади.

«Я пишаюсь тим, що нам із засновником та всією професійною командою однодумців Голованівського району вдається залучати таких амбітних та  наполегливих професіоналів своєї справи і щиро вдячний їм за їхню роботу!, – з гордістю зазначає директор ЦРЛ.

У лікарні нам також повідомили, що наразі пацієнт, житель нашого району, відчуває себе добре та проходить реабілітацію за місцем проживання.

Адміністрація ЦРЛ висловила вдячність засновнику за постійну підтримку та турботу про медичний заклад.  Пацієнту бажають швидкого та легкого одужання, а НАШИМ хірургам сил та терпіння у їх нелегкій роботі!

 

Для нашої районної лікарні – це суттєвий крок вперед. Бажаємо їм не зупинятися на досягнутому і далі вражати нас своїми успіхами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу