A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Новий кваліфікаційний рівень наших лікарів

Дата: 02.06.2023 14:24
Кількість переглядів: 46

З 24.05.2023 по 28.05.2023 року 16 лікарів-спеціалістів з України, в тому числі і лікарі нашої лікарні, а саме: Бигар Ігор Васильович та Гуровська Вікторія Станіславівна, успішно пройшли курс Advanced Trauma Life Support Course (ATLS), який відбувся в Університетському симуляційному центрі з медичної підготовки, у м. Кишинів. Курс відбувся за підтримки Міністра охорони здоров'я Молдови Али Немеренко, представника ВООЗ в Республіці Молдова, Міляни Грбіч, віце-ректора з соціальної діяльності УСМФ "Ніколае Тестемі Коану", Марселя Абра Рей, директора CUSIM, Андрія Романченка.

Курс ATLS організований за версією Американського коледжу хірургів командою з 10 міжнародних акредитованих інструкторів з сучасної поведінки пацієнтів з На сьогодні у цих тренінгах взяли участь 86 лікарів-спеціалістів та 18 лікарів-резидентів з Республіки Молдова.

Курси просунутої підтримки пацієнта з травмою були організовані Міністерством охорони здоров'я та ВООЗ Молдови у партнерстві з Товариством прикладної медичної симуляції в Молдові та Університетським центром симуляції в медичній підготовці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу