A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті

Дата: 04.09.2023 09:36
Кількість переглядів: 80

03 вересня 2023 року на 76 році життя пішов із життя справжній чоловік, чудовий фахівець та дорога для нашого колективу людина, лікар - хірург, Поліщук Андрій Андрійович.

Життєвий шлях Андрія Андрійовича є зразком людської гідності, добропорядності та мудрості. Доля привела його в медичну галузь в 1972 році і присвятив він їй 51 рік свого життя. У 1992 році був переведений на посаду завідувача хірургічного відділення. З 1997 по 1999 роки працював на посаді головного лікаря Голованівської ЦРЛ. З 1999 року і по 2022 рік продовжив працювати завідувачем хірургічного відділення КНП «Голованівська ЦРЛ».

Заклавши традиції потужної хірургічної служби, Поліщук А.А. виконував весь спектр хірургічних втручань. Чергування, ургентація могли бути цілу добу і більше, стільки скільки того потребував пацієнт, жертвуючи родиною, друзями, святами. Залишався скромним, професійним, чуйним. Його авторитет серед колег був незаперечним, а від сотень врятованих пацієнтів Він чув заслужені слова вдячності і поваги за збережене здоров’я.

Він був світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. Зберігаємо у нашій пам’яті лише світлі спогади про нього.

Колектив КНП «Голованівська ЦРЛ» висловлює глибоке співчуття рідним.

Вічна пам'ять....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу