A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради

Новини

З Новим роком!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком! Нехай це свято – вісник мрій, сподівань і оновлення – принесе Вам і вашим родинам мир, добро і достаток.

08:34 01.01.2024

Вітаємо в нашій команді нових лікарів

Адміністрація Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської селищної ради з радістю повідомляє гарну новину.

10:13 22.06.2023

«Голованівська ЦРЛ» Голованівської селищної ради висловлює слова подяки Церкві ЄХБ с. Троянка за надання гуманітарної допомоги

Адміністрація Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської селищної ради, вкорте висловлює слова вдячності Церкві ЄХБ с. Троянка, за надання такої важливої гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів для пацієнтів КНП «Голованівська ЦРЛ».

12:57 12.06.2023

Новий кваліфікаційний рівень наших лікарів

З 24.05.2023 по 28.05.2023 року 16 лікарів-спеціалістів з України, в тому числі і лікарі нашої лікарні, а саме: Бигар Ігор Васильович та Гуровська Вікторія Станіславівна, успішно пройшли курс Advanced Trauma Life Support Course (ATLS), який відбувся в Університетському симуляційному центрі з медичної підготовки, у м. Кишинів. Курс відбувся за підтримки Міністра охорони здоров'я Молдови Али Немеренко, представника ВООЗ в Республіці Молдова, Міляни Грбіч, віце-ректора з соціальної діяльності УСМФ "Ніколае Тестемі Коану", Марселя Абра Рей, директора CUSIM, Андрія Романченка.

14:24 02.06.2023

Подяка ПП «Дніпро» в особі Грушецького Анатолія Георгійовича за благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування для пацієнтів лікарні

Адміністрація та весь трудовий колектив комунального некомерційного підприємства "Голованівська центральна районна лікарня" Голованівської селищної ради, висловлює подяку ПП «Дніпро» в особі Грушецького Анатолія Георгійовича, за благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування для пацієнтів нашої лікарні.

11:27 02.06.2023

30 травня та 1 червня 2023 медичний огляд військовослужбовців

До уваги громадян! Адміністрація КНП "Голованівська ЦРЛ" повідомляє, що 30 травня та 01 червня 2023 року в поліклінічному відділенні лікарні будуть проводитися медичні огляди військовослужбовців, всі інші верстви населення тільки при гострих станах через приймальне відділення.

09:30 26.05.2023

Привітання з Міжнародним днем лікаря!

Професія лікаря - одна з найблагородніших на Землі, а ваша праця - вкрай важлива і необхідна для кожного з нас. Дякуємо за вашу титанічну працю, стійкість і витривалість, високий професіоналізм! Ви допомагаєте зберегти найголовніше для людини - її здоров'я. Будьте ж і ви здорові, щасливі і оптимістичні! Нехай ваше життя наповнять доброта, теплота і гармонія. Довгих років життя, і бережи вас Господь!

14:09 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу